Ga voor een veilige geldtransfer
Diverse diensten van gsm-reparaties tot geldtransfers.

Bij Electro & Gaming Service maak je kennis met een breed aanbod van diensten. Je koopt niet alleen jouw schotelsets, computers of spelconsoles, het is ook je vast adres om bijvoorbeeld je telefoon te laten herstellen, een geldtransfer regio Deurne te doen of aan de slag te gaan mat satelliet-tv.

Laat je telefoon herstellen

Is je GSM kapot? Geen paniek, je toestel wordt weer zo goed als nieuw hersteld! Met een grote expertise staat de zaak dagelijks voor je klaar om je te helpen met al je GSM-problemen. Bezoek Electro & Gaming Service vandaag nog en binnen 30 minuten ben je weer compleet mobiel en bereikbaar! Benieuwd of je GSM of tablet wel echt kan worden maken? Aarzel niet en bel voor vrijblijvend advies.

Wanneer je telefoon het begeeft, is de Antwerpse winkel er om je direct te helpen. Of het nu om de reparatie van een iPhone, een Samsung, HTC, iPad of Blackberry, er is geen probleem te groot om te verhelpen. Je krijgt verder de garantie op een snelle service, een uitstekende prijskwaliteitverhouding en het gebruik van kwalitatieve onderdelen. Herstellen van smartphones en gsm’s verloopt snel en professioneel. Ook de aan- en verkoop van nieuwe en tweedehandstoestellen is mogelijk. Je bent welkom voor alle merken van gsm en tablets.

Schrijf veilig geld over

Bij Electro & Gaming Service vind je de ideale manier om je geld internationaal veilig te versturen of te ontvangen. Een geldtransfer verloopt steeds snel en betrouwbaar. Het is de perfecte oplossing voor de betaling van facturen en postwissels.

Satelliet TV

Satelliet TV en internet via de satelliet zijn andere manier voor het ontvangen van (televisie)signalen dan via de kabel. TV via de satelliet is eigenlijk een soort omroepdienst, waarbij de aangesloten 'abonnees' televisiesignalen ontvangen via een ontvanger. De ontvanger waarmee de (televisie)signalen worden ontvangen is in de meeste gevallen een schotel/schotelantenne. De ontvangen signalen worden doorgestuurd naar een satelliet en vervolgens elektronisch aangepast. Door deze elektronische aanpassing is het niet mogelijk voor niet-abonnees om deze signalen bijvoorbeeld ook te downloaden. Het downloaden van de niet-versleutelde (televisie)signalen is alleen mogelijk door diegenen die zich hebben aangemeld voor satelliet televisie en daarvoor abonnementsgelden betalen. Deze abonnementsgelden zijn echter veelal goedkoper dan die van kabel-tv. De aanbieders van satelliet tv en internet bieden daar boven op echter meer kwaliteit, voor dus een fractie van de prijs van kabel tv.

Kopiëren, faxen en printen

Ook om kopies te nemen, een fax te versturen of bestanden uit te printen ben je hier aan het juiste adres. Dit kan op A4 en A3 formaat. Heb je thuis niet zelf de middelen? Kom dan snel langs. Wij helpen je graag uit de nood.

Contact

Breng een bezoek aan Electro & Gaming Service en je wordt op verschillende domeinen geholpen. Van de aankoop van schotelset over geld transfereren tot het laten herstellen van jouw smartphone, het kan bij één winkel.

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00-20:00
Woensdag 10:00-20:00
Donderdag 10:00-20:00
Vrijdag 10:00-20:00
Zaterdag 10:00-20:00
Zondag 10:00-20:00

Aankoop en verkoop

Scherpe prijzen

Herstelling mogelijk